Pomazánka ze zbytku pečené husy nebo kachny

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 20 minut
Počet porcí: 2

Suroviny

  • 250 g Husí maso pečené
  • 50 g Vepřový bok uzený
  • 1 kávová lžička Hořčice plnotučná
  • 1 ks Cibule
  • 1 ks Okurky nakládané
  • 1 špetka Sůl
  • 1 špetka Pepř černý mletý
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 607 kcal
  • Sacharidy 9 g
  • Tuky 56 g
  • Sodík 2517 mg
  • Bílkoviny 26 g
  • Uhlovodany 9 g
  • Cholesterol 124.3 mg
  • Draslík 206.8 mg
  • Vláknina 5859.5 mg
  • Vitamín A 5859.5 mg
  • Vitamín B6 0.1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 5.4 mg
  • Vitamín E 0.2 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 3.7 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Maso i z kůží umeleme s uzeným bůčkem a cibulí.Přidáme jemně nakrájenou okurku a hořčici. Ochutíme solí a pepřem.

  • 2

    Pomazánku podáváme s chlebem.

Komentáře k receptu