Karbanátky z uzeného masa I

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 80 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 250 g Brambory vařené
  • 250 g Vepřová uzená plec
  • 2 ks Vejce slepičí
  • 1 ks Sůl
  • 1 ks Tuk
  • 1 ks Pepř černý mletý
  • 1 ks Strouhanka
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 796 kcal
  • Sacharidy 83 g
  • Tuky 41 g
  • Sodík 98529 mg
  • Bílkoviny 25 g
  • Uhlovodany 83 g
  • Cholesterol 183.9 mg
  • Draslík 514.8 mg
  • Vláknina 13800 mg
  • Vitamín A 13800 mg
  • Vitamín B6 0.3 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 4.6 mg
  • Vitamín E 0.7 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 6.2 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Uvařené, studené brambory a maso umeleme, okořeníme, osolíme, přimícháme žloutky a dle potřeby přisypeme strouhanou housku. Směs řádně promícháme a z vytvořené hmoty vytvoříme asi na prst vysoké karbanátky. Obalíme je v rozšlehaných bílcích a strouhané housce.

  • 2

    Následně je usmažíme.

Komentáře k receptu