Karbanátky z uzeného masa a brambor
- Nutriční hodnoty
 v jedné porci
- Kalorie 276 kcal
- Sacharidy 18 g
- Tuky 15 g
- Sodík 1010 mg
- Bílkoviny 17 g
- Uhlovodany 18 g
- Cholesterol 168.6 mg
- Draslík 290.5 mg
- Vláknina 3263 mg
- Vitamín A 3263 mg
- Vitamín B6 0.2 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 5.6 mg
- Vitamín E 0.3 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 0.9 mg
- Další
Postup přípravy receptu
- 
                                1Vařené maso i brambory umeleme na strojku, osolíme, opepříme a přidáme žloutky. Vše dobře promícháme. 
- 
                                2Ze vzniklé hmoty tvarujeme karbanátky. Obalujeme je v rozšlehaných bílcích nastavených 1-2 lžícemi mléka a ve strouhance. 
- 
                                3Karbanátky krátce smažíme v rozpáleném oleji, všechny přísady jsou předvařeny. 
- 
                                4Podáváme s bramborovým salátem nebo s luštěninovou kaší. 
 
             
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                         
                        