Omeleta ze zbytků vařeného uzeného masa ( pro 1 osobu )

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 20 minut
Počet porcí: 1

Suroviny

  • 1 ks Rajčata
  • 2 ks Brambory vařené
  • 1 ks Sůl
  • 2 ks Vejce slepičí
  • 0.5 šálek Vepřová uzená plec
  • 0.5 polévková lžíce Máslo čerstvé
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 581 kcal
  • Sacharidy 37 g
  • Tuky 34 g
  • Sodík 389012 mg
  • Bílkoviny 34 g
  • Uhlovodany 37 g
  • Cholesterol 562.7 mg
  • Draslík 949.8 mg
  • Vláknina 8320 mg
  • Vitamín A 8320 mg
  • Vitamín B6 0.7 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 22 mg
  • Vitamín E 1.6 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 17.1 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Máslo rozpustíme na pánvi, přidáme drobně rozkrájené maso i nakrájené brambory a osmahneme. Směs osolíme, dle chuti opepříme a horkou zalijeme rozkvedlanými vejci.

  • 2

    Omeletu upečeme, z pánve sesuneme na talíř, v půli přeložíme opečenou stranou navrch a ozdobíme plátky rajčete.

  • 3

    Jako přílohu podáváme chléb.

Komentáře k receptu