Skopové kotlety pečené na pánvi

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 25 minut
Počet porcí: 8

Suroviny

  • 1 ks Mouka pšeničná hladká T 650
  • 1 ks Sůl
  • 1 ks Olej stolní
  • 8 ks Skopové kotlety
  • 1 polévková lžíce Máslo čerstvé
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 2024 kcal
  • Sacharidy 91 g
  • Tuky 159 g
  • Sodík 48448 mg
  • Bílkoviny 50 g
  • Uhlovodany 0 g
  • Cholesterol 73 mg
  • Draslík 10 mg
  • Vláknina 7875 mg
  • Vitamín A 7875 mg
  • Vitamín B6 0 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 0 mg
  • Vitamín E 1.3 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 5.1 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Očištěné kotlety nařízneme u kosti, naklepeme, osolíme a slabě zaprášíme hladkou moukou.

  • 2

    Na pánvi rozehřejeme olej, kotlety na něm osmahneme na každé straně 3 minuty. Hotové kotlety přendáme na teplou mísu.

  • 3

    Olej z pánve slijeme, do pánve dáme máslo, přilijeme 3 lžíce vývaru, krátce povaříme a následně přelijeme přes kotlety.

  • 4

    Jako přílohy podáváme brambory na všechny způsoby, saláty, dušenou zeleninu.

Komentáře k receptu