Kapr v alobalu

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 35 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 40 g Máslo čerstvé
  • 500 g Kapr obecný
  • 1 kávová lžička Sůl
  • 1 špetka Kmín celý
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 232 kcal
  • Sacharidy 0 g
  • Tuky 15 g
  • Sodík 255 mg
  • Bílkoviny 22 g
  • Uhlovodany 0 g
  • Cholesterol 94.5 mg
  • Draslík 417.2 mg
  • Vláknina 10.5 mg
  • Vitamín A 10.5 mg
  • Vitamín B6 0.2 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 2 mg
  • Vitamín E 0.8 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 12.6 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Na alobal rozetřeme máslo a vložíme na něj osolené a okmínované porce kapra. Alobal pevně uzavřeme a přehneme okraje, aby nevytékala šťáva.

  • 2

    Pečeme ve vyhřáté troubě asi 20 minut a během pečení alobal neotvíráme.

  • 3

    Po upečení rozbalíme a ihned podáváme. Vhodnou přílohou jsou vařené brambory nebo dušená zelenina.

Komentáře k receptu