Ředkvičkový salát se sýrem

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 20 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 200 g Celer bulvový
  • 10 g Petržel - nať
  • 200 g Sýr Eidam cihla 40%
  • 300 g Jogurt bílý
  • 1 kávová lžička Hořčice
  • 20 ks Ředkvička
  • 1 špetka Sůl
  • 1 špetka Cukr krupice
  • 1 špetka Pepř černý mletý
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 241 kcal
  • Sacharidy 11 g
  • Tuky 14 g
  • Sodík 182 mg
  • Bílkoviny 18 g
  • Uhlovodany 10 g
  • Cholesterol 44.8 mg
  • Draslík 558.8 mg
  • Vláknina 5943.3 mg
  • Vitamín A 5943.3 mg
  • Vitamín B6 0.1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 25.1 mg
  • Vitamín E 0.2 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 1 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Omyté ředkvičky nakrájíme na plátky a promícháme je s očištěným, nastrouhaným celerem a nadrobno nakrájeným sýrem.

  • 2

    Vše spojíme ochuceným jogurtem, opepříme a posypeme sekanou petrželkou (nebo koprem).

Komentáře k receptu