Fazole s uzeným masem
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 1026 kcal
 - Sacharidy 78 g
 - Tuky 56 g
 - Sodík 385 mg
 - Bílkoviny 51 g
 - Uhlovodany 78 g
 - Cholesterol 93 mg
 - Draslík 2284 mg
 - Vláknina 38850 mg
 - Vitamín A 38850 mg
 - Vitamín B6 0.4 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 1.9 mg
 - Vitamín E 0.3 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 13.1 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Přebrané a propláchnuté fazole namočíme na noc do vody, druhý den vodu doplníme, osolíme a fazole spolu s uzeným masem vaříme pod pokličkou doměkka.
 - 
                                2
Měkké maso vyjmeme a nakrájíme na menší kousky. Fazole omastíme drobně nakrájenou, na sádle osmaženou cibulí.