Fazole s uzeným masem v jednom hrnci
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 323 kcal
 - Sacharidy 18 g
 - Tuky 19 g
 - Sodík 982 mg
 - Bílkoviny 22 g
 - Uhlovodany 18 g
 - Cholesterol 62.7 mg
 - Draslík 442.1 mg
 - Vláknina 7740.3 mg
 - Vitamín A 7740.3 mg
 - Vitamín B6 0.1 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 2.7 mg
 - Vitamín E 0.1 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 2.5 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Přes noc namočené fazole vaříme spolu s uzeným masem. Přidáme olej, jemně nakrájenou cibuli, nasekaný česnek a bobkový list.
 - 
                                2
Když jsou fazole i maso měkké, maso vyjmeme a nakrájíme na malé kousky. Svrchu sebereme trochu mastného vývaru a rozmícháme v něm lžíci hladké mouky. Necháme krátce povařit.
 - 
                                3
Podáváme s čerstvým chlebem.