Jehněčí maso po albánsku
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 794 kcal
 - Sacharidy 6 g
 - Tuky 64 g
 - Sodík 523 mg
 - Bílkoviny 47 g
 - Uhlovodany 6 g
 - Cholesterol 444.2 mg
 - Draslík 889.4 mg
 - Vláknina 472.5 mg
 - Vitamín A 472.5 mg
 - Vitamín B6 1 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 7.7 mg
 - Vitamín E 1.2 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 4.5 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Omyté jehněčí maso osolíme a upečeme v troubě doměkka. Upečené maso rozdělíme na porce a vložíme zpět do výpeku.
 - 
                                2
V kyselé smetaně rozšleháme vejce, přidáme česnek utřený se solí a nasekanou petrželku. Promícháme, vlijeme na maso a zapečeme.
 - 
                                3
Podáváme s bramborami.