Bramborové válečky smažené

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 0 minut
Počet porcí: 1

Suroviny

  • 500 g Brambory vařené
  • 100 g Ovesné vločky
  • 500 ml Mléko polotučné
  • 1 kávová lžička Sardelová pasta
  • 4 ks Vejce slepičí
  • 1 špetka Muškátový květ
  • 1 špetka Sůl
  • 1 špetka Pepř černý mletý
  • 1 polévková lžíce Kapary sterilované
  • 1 polévková lžíce Sýr Eidam cihla 40%
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 1481 kcal
  • Sacharidy 196 g
  • Tuky 47 g
  • Sodík 2420 mg
  • Bílkoviny 72 g
  • Uhlovodany 173 g
  • Cholesterol 1039.8 mg
  • Draslík 2384.9 mg
  • Vláknina 39688.2 mg
  • Vitamín A 39688.2 mg
  • Vitamín B6 2.2 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 38 mg
  • Vitamín E 7.4 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 60.7 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Smícháme všechny přísady. Z těsta vytvarujeme silné válečky na prst, které namáčíme ve vejci a obalujeme ve strouhance.

  • 2

    Olej rozehřejeme a dozlatova osmahneme ze všech stran.

  • 3

    Podáváme se salátem.

  • 4

    Doporučujeme válečky ke zvěřině.

Komentáře k receptu