Rýžová polévka se zeleným hráškem
- Nutriční hodnoty
 v jedné porci
- Kalorie 144 kcal
- Sacharidy 15 g
- Tuky 7 g
- Sodík 616 mg
- Bílkoviny 5 g
- Uhlovodany 15 g
- Cholesterol 98.1 mg
- Draslík 200.9 mg
- Vláknina 3374.7 mg
- Vitamín A 3374.7 mg
- Vitamín B6 0.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 10.9 mg
- Vitamín E 1.1 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 4.1 mg
- Další
Postup přípravy receptu
- 
                                1Přebranou rýži propláchneme a ve vývaru ji vaříme téměř doměkka. 
- 
                                2Potom přidáme hrášek, prohřejeme a přilijeme i nálev z hrášku. 
- 
                                3Po odstavení z ohně přidáme žloutek rozkvedlaný v troše vývaru, máslo a nasekanou petrželku. 
 
             
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                         
                        