Ryba se zeleninovým lečem

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 40 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 400 g Lečo sterilované
  • 500 g Rybí filety
  • 1 ks Cibule
  • 1 špetka Kmín drcený
  • 1 špetka Sůl
  • 5 stroužek Česnek
  • 1 polévková lžíce Citronová šťáva
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 53 kcal
  • Sacharidy 11 g
  • Tuky 1 g
  • Sodík 282 mg
  • Bílkoviny 2 g
  • Uhlovodany 11 g
  • Cholesterol 0 mg
  • Draslík 299.5 mg
  • Vláknina 1136 mg
  • Vitamín A 1136 mg
  • Vitamín B6 0.1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 4.6 mg
  • Vitamín E 0 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 1.2 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Oloupeme cibuli a česnek, nadrobno nakrájíme.

  • 2

    Osolíme rybí plátky a pokapeme citronovou šťávou.

  • 3

    Vymažeme pekáč olejem a vložíme do něj ryby, posypeme nakrájenou cibulí a česnekem, přidáme drcený kmín a 10 minut zapékáme.

  • 4

    Pak přidáme sterilované lečo a 15 minut zapečeme.

Komentáře k receptu