Předkrm ze sardinek
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 264 kcal
 - Sacharidy 15 g
 - Tuky 22 g
 - Sodík 2166 mg
 - Bílkoviny 3 g
 - Uhlovodany 15 g
 - Cholesterol 53.5 mg
 - Draslík 204.3 mg
 - Vláknina 7236 mg
 - Vitamín A 7236 mg
 - Vitamín B6 0.1 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 7.1 mg
 - Vitamín E 0.3 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 1.1 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Sterilovaný celer, sardinky, okurky, jablko a cibuli nakrájíme a promícháme s majolkou a jogurtem.
 - 
                                2
Osolíme, dochutíme citrónovou šťávou a dáme vychladit.
 - 
                                3