Bramborová dietní

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 0 minut
Počet porcí: 1

Suroviny

  • 1250 ml Hovězí vývar základní
  • 1 kávová lžička Máslo čerstvé
  • 1 špetka Sůl
  • 1 špetka Pepř černý mletý
  • 1 kg Brambory
  • 1 polévková lžíce Petržel - nať
  • 1 polévková lžíce Protlak rajčatový
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 837 kcal
  • Sacharidy 139 g
  • Tuky 10 g
  • Sodík 3634 mg
  • Bílkoviny 54 g
  • Uhlovodany 134 g
  • Cholesterol 13.2 mg
  • Draslík 4966.4 mg
  • Vláknina 50495 mg
  • Vitamín A 50495 mg
  • Vitamín B6 2.5 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 126.4 mg
  • Vitamín E 0 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 47.5 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Brambory oloupeme a nakrájíme na kostičky.

  • 2

    Uvaříme ve vývaru doměkka. Vyndáme, prolisujeme nebo rozmixujeme a vrátíme zpět do vývaru. Polévku ochutíme solí, dle chuti

  • 3

    pepřem, přidáme máslo, rajský protlak a petrželku.

Komentáře k receptu