Treska na paprice

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 25 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 50 g Máslo čerstvé
  • 500 g Filé z aljašské tresky
  • 0.5 kávová lžička Sůl
  • 0.5 kávová lžička Paprika mletá sladká
  • 0.5 ks Cibule
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 192 kcal
  • Sacharidy 1 g
  • Tuky 11 g
  • Sodík 97 mg
  • Bílkoviny 22 g
  • Uhlovodany 1 g
  • Cholesterol 65 mg
  • Draslík 21.2 mg
  • Vláknina 518.5 mg
  • Vitamín A 518.5 mg
  • Vitamín B6 0 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 1 mg
  • Vitamín E 0 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 14.3 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Na tuku zpěníme jemně nakrájenou cibuli a přisypeme papriku.

  • 2

    Tresku nakrájíme na ploché kousky, osolíme a poprášíme moukou. Vložíme ji na cibuli, po obou stranách opečeme, mírně podlijeme a podusíme asi 10 minut.

  • 3

    Podáváme s vařenými bramborami.

Komentáře k receptu