Šči z kysaného zelí

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 80 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 200 g Zelenina kořenová
  • 250 g Hovězí maso přední
  • 1 kávová lžička Sůl
  • 1 ks Cibule
  • 1 ks Okurky nakládané
  • 0.5 ks Bobkový list
  • 1 špetka Pepř černý mletý
  • 0.125 kg Zelí kysané
  • 1 polévková lžíce Sádlo škvařené
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 163 kcal
  • Sacharidy 8 g
  • Tuky 8 g
  • Sodík 1274 mg
  • Bílkoviny 15 g
  • Uhlovodany 8 g
  • Cholesterol 41.7 mg
  • Draslík 325.3 mg
  • Vláknina 6150.1 mg
  • Vitamín A 6150.1 mg
  • Vitamín B6 0.3 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 14.4 mg
  • Vitamín E 0.3 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 1.7 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Omyté hovězí maso uvaříme s očištěnou kořenovou zeleninou doměkka.

  • 2

    Na sádle zpěníme jemně nakrájenou cibuli, přidáme překrájené zelí, bobkový list, opepříme a dusíme. Potom přidáme na kousky nakrájené vařené maso a zalijeme vývarem. Nakonec přidáme okurku nakrájenou na delší kousky.

  • 3

    Bobkový list z polévky vyjmeme.

Komentáře k receptu