Vepřové kotlety s křenem

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 30 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 5 g Mouka pšeničná hladká T 650
  • 60 g Olej stolní
  • 0.5 ks Křen
  • 4 ks Vepřové kotlety
  • 1 špetka Sůl
  • 1 špetka Pepř černý mletý
  • 1 polévková lžíce Worcester (worcesterská omáčka)
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 311 kcal
  • Sacharidy 1 g
  • Tuky 24 g
  • Sodík 129 mg
  • Bílkoviny 21 g
  • Uhlovodany 0 g
  • Cholesterol 77.4 mg
  • Draslík 357.5 mg
  • Vláknina 126.5 mg
  • Vitamín A 126.5 mg
  • Vitamín B6 0.7 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 0.4 mg
  • Vitamín E 0.3 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 0.7 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Omyté kotlety naklepeme, okraje nařízneme a maso osolíme a opepříme. Vložíme je do rozehřátého oleje na pánev a opékáme po obou stranách.

  • 2

    Přek koncem pečení zakapeme kotlety worcesterem. Měkké maso vyjmeme, posypeme nastrouhaným křenem a obložíme čerstvou zeleninou.

  • 3

    Podáváme s vařenými bramborami nebo s chlebem.

Komentáře k receptu