Hovězí plátek se sýrovým sněhem
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 259 kcal
 - Sacharidy 4 g
 - Tuky 15 g
 - Sodík 278 mg
 - Bílkoviny 27 g
 - Uhlovodany 0 g
 - Cholesterol 77 mg
 - Draslík 40 mg
 - Vláknina 440 mg
 - Vitamín A 440 mg
 - Vitamín B6 0 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 1.5 mg
 - Vitamín E 0.2 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 13.4 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Omyté maso nakrájíme na plátky, osolíme a nasucho opečeme. Podlijeme a dusíme doměkka.
 - 
                                2
Měkké maso vyjmeme, šťávu zahustíme nasucho opraženou moukou rozmíchanou ve vodě a povaříme. Nakonec přidáme kousek másla.
 - 
                                3
Vychladlé plátky vložíme do vymazaného pekáčku a navršíme na ně pevný sníh z bílků smíchaný s nastrouhaným sýrem.
 - 
                                4
Dáme zapéci do trouby. Při podávání posypeme pokrm nasekanou pažitkou a přidáme šťávu z masa.