Gara - Čorba

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 80 minut
Počet porcí: 2

Suroviny

  • 200 g Hovězí libové
  • 20 g Máslo čerstvé
  • 10 g Mouka pšeničná hladká T 650
  • 100 g Rajčata
  • 40 g Smetana 12% (konzumní)
  • 5 g Petržel - nať
  • 20 g Houby čerstvé
  • 0.5 kávová lžička Sůl
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 261 kcal
  • Sacharidy 7 g
  • Tuky 15 g
  • Sodík 258 mg
  • Bílkoviny 25 g
  • Uhlovodany 3 g
  • Cholesterol 78 mg
  • Draslík 535.7 mg
  • Vláknina 2325 mg
  • Vitamín A 2325 mg
  • Vitamín B6 0.7 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 11 mg
  • Vitamín E 0.6 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 33.8 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Omyté maso nakrájíme na kostky a dusíme spolu s očištěnými a nakrájenými houbami. Během dušení podléváme vodou.

  • 2

    Potom přidáme omytá, nakrájená rajčata (nebo rajčatový protlak) a vše udusíme doměkka. Zahustíme nasucho opraženou moukou rozmíchanou ve smetaně a krátce povaříme.

  • 3

    Nakonec posypeme pokrm nasekanou petrželkou a přidáme kousek másla.

Komentáře k receptu