Okurkový salát s fazolkami a koprem

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 20 minut
Počet porcí: 2

Suroviny

  • 5 g Kopr čerstvý
  • 100 g Fazolové lusky zelené
  • 100 g Okurka salátová
  • 1 špetka Sůl
  • 1 špetka Pepř černý mletý
  • 1 špetka Cukr krupice
  • 2 stroužek Česnek
  • 1 polévková lžíce Ocet kvasný lihový
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 37 kcal
  • Sacharidy 8 g
  • Tuky 0 g
  • Sodík 123 mg
  • Bílkoviny 2 g
  • Uhlovodany 8 g
  • Cholesterol 0 mg
  • Draslík 219.4 mg
  • Vláknina 3594.5 mg
  • Vitamín A 3594.5 mg
  • Vitamín B6 0.2 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 11.2 mg
  • Vitamín E 0.2 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 0.9 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Omytou okurku a sterilované fazolky nakrájíme najemno.

  • 2

    Vše promícháme s utřeným česnekem a nasekaným koprem, opepříme a zalijeme zálivkou z octa, soli, pepře, cukru a trochy vody.

  • 3

    Salát necháme proležet.

Komentáře k receptu