Bramborová polenta
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 305 kcal
 - Sacharidy 21 g
 - Tuky 22 g
 - Sodík 399 mg
 - Bílkoviny 6 g
 - Uhlovodany 21 g
 - Cholesterol 137.1 mg
 - Draslík 403.6 mg
 - Vláknina 4571 mg
 - Vitamín A 4571 mg
 - Vitamín B6 0.3 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 12.8 mg
 - Vitamín E 0.4 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 6.6 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Uvařené, oloupané a ještě horké brambory prolisujeme.
 - 
                                2
Přidáme jemně nakrájenou cibuli osmaženou na oleji, drcený kmín, nasekanou petrželku, sůl a vejce. Dobře rozmícháme.
 - 
                                3
Pečeme v máslem vymazané zapékací míse.