Čabachi
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 373 kcal
 - Sacharidy 12 g
 - Tuky 29 g
 - Sodík 429 mg
 - Bílkoviny 17 g
 - Uhlovodany 12 g
 - Cholesterol 82.8 mg
 - Draslík 707.1 mg
 - Vláknina 5959.5 mg
 - Vitamín A 5959.5 mg
 - Vitamín B6 0.2 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 15.2 mg
 - Vitamín E 0.8 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 4.9 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Omyté maso nakrájíme na kostky, osolíme a opepříme. Zprudka opečeme na oleji s nakrájenou cibulí. Podlijeme vývarem a dusíme.
 - 
                                2
Když je maso částečně měkké, přidáme postupně na kostky nakrájené brambory, fazolky a rajčata. Vše udusíme doměkka.
 - 
                                3
Při podávání posypeme pokrm nakrájenou cibulovou natí.