Neapolské žampiony

Hodnocení 1x 0x
Čas přípravy: 40 minut
Počet porcí: 2

Suroviny

  • 100 g Rajčata
  • 300 g Žampiony čerstvé
  • 20 g Olej stolní
  • 1 špetka Sůl
  • 1 špetka Pepř černý mletý
  • 2 stroužek Česnek
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 140 kcal
  • Sacharidy 9 g
  • Tuky 11 g
  • Sodík 127 mg
  • Bílkoviny 5 g
  • Uhlovodany 9 g
  • Cholesterol 5.6 mg
  • Draslík 617.5 mg
  • Vláknina 4489.5 mg
  • Vitamín A 4489.5 mg
  • Vitamín B6 0.3 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 11.1 mg
  • Vitamín E 0.4 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 1 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Na oleji osmahneme jemně nakrájený česnek. Přidáme omytá, na plátky nakrájená rajčata a v osolené vodě uvařené, na čtvrtky nakrájené žampiony. Vše prohřejeme.

  • 2

    Nakonec pokrm podle chuti osolíme a opepříme.

Komentáře k receptu