Vepřové kotlety s karí a žampióny
- Nutriční hodnoty
 v jedné porci
- Kalorie 292 kcal
- Sacharidy 6 g
- Tuky 17 g
- Sodík 118 mg
- Bílkoviny 23 g
- Uhlovodany 5 g
- Cholesterol 81.7 mg
- Draslík 560.1 mg
- Vláknina 2047.5 mg
- Vitamín A 2047.5 mg
- Vitamín B6 0.8 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 2.9 mg
- Vitamín E 0.2 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 26.1 mg
- Další
Postup přípravy receptu
- 
                                1Kotlety naklepeme, u kosti a na okrajích nařízneme, osolíme a opečeme z obou stran na rozpáleném oleji. Vyndáme na nahřáté talíře. 
- 
                                2Na výpeku zpěníme cibuli nakrájenou na kolečka, na plátky nakrájené houby, osmahneme, zaprášíme moukou, opět osmahneme, trochu podlijeme, osolíme a podusíme. 
- 
                                3Přilijeme smetanu, víno, kari a ještě chvíly podusíme. 
- 
                                4Výpek se žampióny nalijeme na kotlety a podáváme s rýží nebo brambory. 
 
             
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                         
                        