Vepřové závitky v alobalu

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 50 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 50 g Anglická slanina
  • 1 ks Cibule
  • 1 ks Párky jemné
  • 1 špetka Sůl
  • 1 špetka Pepř černý mletý
  • 4 plátek Vepřová kýta
  • 1 polévková lžíce Hořčice
  • 1 polévková lžíce Olej stolní
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 128 kcal
  • Sacharidy 3 g
  • Tuky 11 g
  • Sodík 164 mg
  • Bílkoviny 4 g
  • Uhlovodany 2 g
  • Cholesterol 10.1 mg
  • Draslík 66.8 mg
  • Vláknina 1059.8 mg
  • Vitamín A 1059.8 mg
  • Vitamín B6 0.1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 1.9 mg
  • Vitamín E 0.1 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 0.4 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Plátky po obvodu nařízneme, naklepeme, osolíme a opepříme. Potřeme hořčicí, poklademe nakrájenou cibulí, plátkem slaniny a čtvrtkou párku.

  • 2

    Stočíme do závitků a každý závitek zabalíme do alobalu potřeného olejem.

  • 3

    Balíčky vložíme do středně vyhřáté trouby a pečeme asi 30 minut.

Komentáře k receptu