Spaghetti s hovězím masem a rajskou omáčkou

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 75 minut
Počet porcí: 6

Suroviny

  • 500 g Špagety sépiové
  • 400 g Hovězí plec
  • 500 g Rajčata
  • 1 špetka Sůl
  • 1 špetka Pepř černý mletý
  • 1 polévková lžíce Kapary sterilované
  • 3 polévková lžíce Petržel - nať
  • 6 polévková lžíce Olej olivový extra panenský
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 464 kcal
  • Sacharidy 55 g
  • Tuky 14 g
  • Sodík 200 mg
  • Bílkoviny 33 g
  • Uhlovodany 55 g
  • Cholesterol 50.7 mg
  • Draslík 456.6 mg
  • Vláknina 2429.2 mg
  • Vitamín A 2429.2 mg
  • Vitamín B6 0.5 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 14.5 mg
  • Vitamín E 0.6 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 2.2 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Hovězí maso nakrájíme na tenčí plátky.Rajčata zbavíme semínek a nakrájíme,česnek nakrájíme najemno,petrželku nasekáme najemno a nakládané kapary omyjeme od soli.Vše dáme na velkou pánev na rozpálený olej,orestujeme a vaříme asi hodinu na mírném ohni.Podle chuti osolíme a opepříme.

  • 2

    Z hotové omáčky vyndáme plátky hovězího masa.Uvaříme špagety dle návodu na obalu,scedíme a přidáme k hotové omáčce.Jemně promícháme a podáváme.

  • 3

    Plátky hovězího masa podáváme s těstovinami a omáčkou nebo je podáváme jako druhý chod později.

Komentáře k receptu