Hovězí guláš (základní předpis)
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 203 kcal
 - Sacharidy 4 g
 - Tuky 10 g
 - Sodík 131 mg
 - Bílkoviny 27 g
 - Uhlovodany 3 g
 - Cholesterol 1.9 mg
 - Draslík 35.1 mg
 - Vláknina 908.2 mg
 - Vitamín A 908.2 mg
 - Vitamín B6 0 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 1.7 mg
 - Vitamín E 0.1 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 0.2 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Cibuli očistíme a nakrájíme na drobno. V kastrole rozehřejeme sádlo a cibuli na něm osmažíme do světležluta.
 - 
                                2
Maso očistíme, nakrájíme na kostky a přidáme k cibuli a zprudka opečeme. Opečené maso zaprášíme paprikou, promícháme, přidáme ostatní koření, osolíme a podlijeme. Dusíme do měkka. Šťávu vysmahneme na tuk, zaprášíme moukou, podlijeme a povaříme.