Grilované brambory s rybou
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 243 kcal
 - Sacharidy 22 g
 - Tuky 199 g
 - Sodík 529 mg
 - Bílkoviny 39 g
 - Uhlovodany 16 g
 - Cholesterol 8 mg
 - Draslík 534.5 mg
 - Vláknina 12118.3 mg
 - Vitamín A 12118.3 mg
 - Vitamín B6 0.4 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 79.4 mg
 - Vitamín E 0.5 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 12.2 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Brambory oloupeme, rozkrájíme na plátky, cibuli na kolečka a rozebereme na kroužky, mrkev na špalíčky, papriky zbavíme jádřinců a nakrájíme na proužky, rajčata na kostičky, rybí filé na menší plátky.
 - 
                                2
Z většího kusu alobalu vyrobíme velkou misku, zvýšíme okraje, do misky nasypeme všechnu zeleninu s bramborami, opatrně promícháme (abychom neporušili alobal), osolíme, opepříme, pokapeme olejem, vložíme pod gril a grilujeme asi 25 minut. Plátky ryb podle chuti osolíme, opepříme, rovnoměrně rozložíme, na povrchu poklademe hoblinkami másla a grilujeme ještě asi čtvrt hodiny.