Dušená kapusta
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 173 kcal
 - Sacharidy 28 g
 - Tuky 6 g
 - Sodík 99 mg
 - Bílkoviny 9 g
 - Uhlovodany 27 g
 - Cholesterol 6 mg
 - Draslík 1154 mg
 - Vláknina 10865.8 mg
 - Vitamín A 10865.8 mg
 - Vitamín B6 0.7 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 301.9 mg
 - Vitamín E 0 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 9.8 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Na másle zpěníme jemně nakrájenou cibuli, přidáme na proužky nakrájenou kapustu, osolíme a dusíme doměkka.
 - 
                                2
Podušenou kapustu zaprášíme hladkou moukou a ještě krátce dusíme. Nakonec přidáme kousek másla.
 - 
                                3
Podáváme s vařenými bramborami.