Zeleninová polévka z brambor
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 70 kcal
 - Sacharidy 10 g
 - Tuky 2 g
 - Sodík 6 mg
 - Bílkoviny 3 g
 - Uhlovodany 10 g
 - Cholesterol 1.2 mg
 - Draslík 225.5 mg
 - Vláknina 5005.8 mg
 - Vitamín A 5005.8 mg
 - Vitamín B6 0.1 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 6.4 mg
 - Vitamín E 0 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 2.1 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Zeleninu a brambory očistíme a dáme vařit.
 - 
                                2
Přidáme bujon a koření.
 - 
                                3
Jakmile brambory změknou, zahustíme polévku jíškou z oleje a mouky.
 - 
                                4
Dochutíme česnekem a podáváme.