Vývar z kuřete
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 102 kcal
 - Sacharidy 21 g
 - Tuky 173 g
 - Sodík 56 mg
 - Bílkoviny 3 g
 - Uhlovodany 16 g
 - Cholesterol 0 mg
 - Draslík 245.7 mg
 - Vláknina 9431.8 mg
 - Vitamín A 9431.8 mg
 - Vitamín B6 0.2 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 19.9 mg
 - Vitamín E 0.8 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 3.5 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Očistíme a propláchneme kuřecí skelety studenou vodou. Vyskládáme je na plech a dáme do předehřáté trouby na 160 stupňů zapéct na 10 minut.
 - 
                                2
Skelety dáme do hrnce, přidáme nakrájenou cibuli, mrkev, pórek, celer, petržel, tymián, bobkový list, celý pepř a zalijeme studenou vodou.
 - 
                                3
Přivedeme k varu a necháme zvolna táhnout 4 hodiny.
 - 
                                4
Poté scedíme, osolíme, opepříme a podáváme.