Slovenské pagáče
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 1054 kcal
 - Sacharidy 97 g
 - Tuky 33 g
 - Sodík 1278 mg
 - Bílkoviny 90 g
 - Uhlovodany 3 g
 - Cholesterol 79.5 mg
 - Draslík 214.7 mg
 - Vláknina 8325 mg
 - Vitamín A 8325 mg
 - Vitamín B6 0.1 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 0 mg
 - Vitamín E 0.2 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 2.9 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Těsto zaděláme a necháme vykynout, poté rozválíme na placku a potřeme mletými škvarky.
 - 
                                2
Těsto složíme v obou směrech na třetiny.
 - 
                                3
Rozválíme ho, potřeme škvarky a stejně složíme.
 - 
                                4
Rozválíme a krájíme na čtverečky, které dáváme na vymazaný plech.
 - 
                                5
Potřeme vajíčkem, necháme vykynout a pečeme při 200 stupních dozlatova.