Kapr v sýrovo-pepřové krustě
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 905 kcal
 - Sacharidy 14 g
 - Tuky 84 g
 - Sodík 304 mg
 - Bílkoviny 26 g
 - Uhlovodany 2 g
 - Cholesterol 84.5 mg
 - Draslík 453.7 mg
 - Vláknina 3326.5 mg
 - Vitamín A 3326.5 mg
 - Vitamín B6 0.2 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 2.6 mg
 - Vitamín E 7.7 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 2.8 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Očištěné porce kapra osolíme, opepříme čerstvě nadrceným pepřem a necháme 20 minut odležet.
 - 
                                2
Nastrouhané rohlíky smícháme s nastrouhaným parmezánem a připravené porce kapra ve směsi obalíme. Směs k masu dobře přimáčkneme.
 - 
                                3
Porce smažíme v pánvi na rozpáleném oleji dozlatova. Po usmažení vyjmeme na papírovou utěrku.
 - 
                                4
Kapra upravíme na talíře a ihned podáváme.
 
            
                                                
                                                
                                                
                                                
                                                
                                                
                                                
                                                