Srbský zelný salát
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 30 kcal
 - Sacharidy 0 g
 - Tuky 3 g
 - Sodík 97 mg
 - Bílkoviny 0 g
 - Uhlovodany 0 g
 - Cholesterol 1.8 mg
 - Draslík 1.4 mg
 - Vláknina 52.3 mg
 - Vitamín A 52.3 mg
 - Vitamín B6 0 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 0.1 mg
 - Vitamín E 0 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 0 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Zelí rozkrojíme na čtvrtky, zbavíme košťálu a jemně je nakrouháme. Mírně osolíme, vložíme do porcelánové mísy, přiklopíme talířkem a necháme asi 30 minut změknout.
 - 
                                2
Potom zelí zalijeme zředěným, trochu přislazeným octem, opepříme a přilijeme olej.
 - 
                                3
Salát posypeme cibulí nakrájenou na kroužky.