Hříbky na víně
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 136 kcal
 - Sacharidy 11 g
 - Tuky 7 g
 - Sodík 92 mg
 - Bílkoviny 6 g
 - Uhlovodany 6 g
 - Cholesterol 9 mg
 - Draslík 513.7 mg
 - Vláknina 6055.5 mg
 - Vitamín A 6055.5 mg
 - Vitamín B6 0 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 0.2 mg
 - Vitamín E 0 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 13.7 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Očištěné hříbky nakrájíme na plátky. Osmahneme je na másle, zaprášíme moukou a znovu osmahneme. Podlijeme 3 lžícemi vody, vínem, osolíme a dusíme.
 - 
                                2
Během dušení přidáme kečup, worcester a pepř.
 - 
                                3
Podáváme k masu nebo jako pomazánku na toasty.