Karamelové mandle
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 259 kcal
 - Sacharidy 30 g
 - Tuky 14 g
 - Sodík 1 mg
 - Bílkoviny 5 g
 - Uhlovodany 30 g
 - Cholesterol 3 mg
 - Draslík 176.8 mg
 - Vláknina 6100 mg
 - Vitamín A 6100 mg
 - Vitamín B6 0 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 0 mg
 - Vitamín E 6.6 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 3.7 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Mandle spaříme vařící vodou, oloupeme a osušíme. V mírně vyhřáté troubě je opražíme.
 - 
                                2
Na pánvi necháme rozpustit cukr, přidáme opražené mandle a zamícháme.
 - 
                                3
Nakonec přidáme máslo a vše promícháme.