Pstruzi na ruský způsob
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 1052 kcal
 - Sacharidy 8 g
 - Tuky 64 g
 - Sodík 454 mg
 - Bílkoviny 105 g
 - Uhlovodany 0 g
 - Cholesterol 335 mg
 - Draslík 1814.1 mg
 - Vláknina 753.8 mg
 - Vitamín A 753.8 mg
 - Vitamín B6 1 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 4.4 mg
 - Vitamín E 1 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 49 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Očištěné pstruhy podélně rozřízneme na poloviny, osolíme, opepříme a lehce obalíme v mouce.
 - 
                                2
Na pánvi rozehřejeme máslo, vložíme pstruhy a smažíme je 5 minut. Obrátíme je a na druhé straně zvolna smažíme asi 10 minut. Hotové pstruhy urovnáme na mísu.
 - 
                                3
Máslo, ve kterém jsme smažili, rozpálíme dohněda a rychle jím polijeme ryby. Nakonec pokrm posypeme nasekanou petrželkou a ihned podáváme.
 - 
                                4
Vhodnou přílohou jsou vařené brambory nebo čerstvý chléb.