Hlávkový salát s vejci a sýrem
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 142 kcal
 - Sacharidy 5 g
 - Tuky 10 g
 - Sodík 138 mg
 - Bílkoviny 9 g
 - Uhlovodany 4 g
 - Cholesterol 133.2 mg
 - Draslík 39 mg
 - Vláknina 1440 mg
 - Vitamín A 1440 mg
 - Vitamín B6 0 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 0 mg
 - Vitamín E 1.6 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 1.2 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Hlávkový salát rozebereme na listy, omyjeme a osušíme.
 - 
                                2
Připravíme zálivku ze 3 lžic vody, z octa, cukru a soli.
 - 
                                3
Listy salátu promícháme se zálivkou a upravíme na talířky. Pokapeme je olejem, obložíme uvařenými, na čtvrtky nakrájenými vejci a posypeme nahrubo nastrouhaným sýrem.