Kapustičky s jalovcovou polevou
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 285 kcal
 - Sacharidy 37 g
 - Tuky 11 g
 - Sodík 366 mg
 - Bílkoviny 11 g
 - Uhlovodany 29 g
 - Cholesterol 13.4 mg
 - Draslík 531.4 mg
 - Vláknina 11927.5 mg
 - Vitamín A 11927.5 mg
 - Vitamín B6 0.5 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 15.1 mg
 - Vitamín E 0.5 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 15 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Na polovině másla opečeme nadrobno pokrájenou šalotku, prolisovaný česnek a drcený jalovec.
 - 
                                2
Přidáme růžičky kapusty, vývar a vaříme tak, aby kapusta byla skoro měkká a omáčka zhoustla.
 - 
                                3
Osolíme, opepříme dle chuti, přidáme zbylé máslo a podáváme.