Tagliatelle s mořskými specialitami
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 881 kcal
 - Sacharidy 85 g
 - Tuky 112 g
 - Sodík 259 mg
 - Bílkoviny 29 g
 - Uhlovodany 83 g
 - Cholesterol 0 mg
 - Draslík 468.8 mg
 - Vláknina 12251.2 mg
 - Vitamín A 12251.2 mg
 - Vitamín B6 0.2 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 49.9 mg
 - Vitamín E 0.9 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 3.4 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Cibuli, česnek, mrkev, celer a petržel nakrájíme nadrobno, všechno lehce orestujeme na rozpáleném oleji. Rozmixujeme rajčata, přidáme k zelenině, přilijeme víno, necháme povařit 30 minut, dokud omáčka nezhoustne. Rozmrazíme mořské plody, propláchneme a přihodíme do hrnce, necháme 10 minut povařit. Těstoviny uvaříme podle návodu na obalu, scedíme, pokapeme olejem a vsypeme do mísy. Polijeme omáčkou s mořskými plody a podáváme.