Těstoviny s vejci a sýrem
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 712 kcal
 - Sacharidy 73 g
 - Tuky 35 g
 - Sodík 509 mg
 - Bílkoviny 24 g
 - Uhlovodany 0 g
 - Cholesterol 289.3 mg
 - Draslík 77.8 mg
 - Vláknina 0 mg
 - Vitamín A 0 mg
 - Vitamín B6 0.1 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 0 mg
 - Vitamín E 0.7 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 30 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Těstoviny uvaříme v dostatečném množství osolené vody s trochou oleje, slijeme, propláchneme studenou vodou a necháme okapat.
 - 
                                2
V kastrole rozehřejeme máslo, vsypeme uvařené těstoviny, zamícháme a vlijeme rozšlehaná vejce. Mícháme, až vejce ztuhnou a nakonec pokrm podle chuti osolíme.
 - 
                                3
Na talířích posypeme každou porci nastrouhaným sýrem.
 - 
                                4
Můžeme doplnit zeleninovým salátem.