Zelený salát z jablek a kiwi
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 150 kcal
 - Sacharidy 38 g
 - Tuky 1 g
 - Sodík 5 mg
 - Bílkoviny 1 g
 - Uhlovodany 38 g
 - Cholesterol 0 mg
 - Draslík 361.6 mg
 - Vláknina 7470.8 mg
 - Vitamín A 7470.8 mg
 - Vitamín B6 0.1 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 81.5 mg
 - Vitamín E 1.3 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 0.6 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Do citronové šťávy nasypeme cukr, promícháme a necháme rozpustit. Zelená tvrdá jablka rozkrojíme, vyřízneme jádřince a zbytek nakrájíme na silnější plátky, kiwi oloupeme, pokrájíme na tenké plátky, spolu s jablky nasypeme do salátové mísy, zalijeme cukrovou zálivkou a dáme do lednice vychladit.
 - 
                                2
Před podáváním přimícháme posekané lístky máty.