Filé z tresky v alobalu
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 318 kcal
 - Sacharidy 6 g
 - Tuky 18 g
 - Sodík 196 mg
 - Bílkoviny 36 g
 - Uhlovodany 5 g
 - Cholesterol 104 mg
 - Draslík 93.2 mg
 - Vláknina 3503.5 mg
 - Vitamín A 3503.5 mg
 - Vitamín B6 0.1 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 25.7 mg
 - Vitamín E 0 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 23.2 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Nakrájené filé potřeme ze všech stran směsí z másla, nasekané cibule a petrželky, citronové šťávy, hořčice a soli.
 - 
                                2
Připravené filé pečlivě zabalíme do alobalu a okraje zahrneme nahoru. Pečeme asi 30 minut.