Okurkový salát s ředkvičkami
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 25 kcal
 - Sacharidy 6 g
 - Tuky 0 g
 - Sodík 150 mg
 - Bílkoviny 1 g
 - Uhlovodany 6 g
 - Cholesterol 0 mg
 - Draslík 206.4 mg
 - Vláknina 2650 mg
 - Vitamín A 2650 mg
 - Vitamín B6 0.1 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 16.5 mg
 - Vitamín E 0 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 0.4 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Omytou okurku a oloupanou kedlubnu nakrájíme na kostičky a přidáme omyté, na plátky nakrájené ředkvičky.
 - 
                                2
Salát posypeme nasekanou petrželkou a zalijeme zálivkou z octa, soli, cukru a trochy vody. Dobře promícháme.