Penne s rybími karbanátky
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 675 kcal
 - Sacharidy 69 g
 - Tuky 31 g
 - Sodík 586 mg
 - Bílkoviny 40 g
 - Uhlovodany 69 g
 - Cholesterol 184 mg
 - Draslík 424.1 mg
 - Vláknina 4250 mg
 - Vitamín A 4250 mg
 - Vitamín B6 0.2 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 43.8 mg
 - Vitamín E 1 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 2.9 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Spaříme rajčata, oloupeme, zbavíme semínek a pokrájíme. Oloupeme stroužek česneku a rozmačkáme. Nasekáme petrželku a bazalku.
 - 
                                2
Do pánve nalijeme 3 lžíce oleje a osmažíme stroužek česneku a papričku. Přidáme nasekaná rajčata a při střední teplotě 15 minut dusíme.
 - 
                                3
Omyjeme rybí plátky a nadrobno nakrájíme. Dáme do mísy, přidáme tuhý sníh vyšlehaný z bílku, petrželku, sůl a čerstvě mletý pepř. Vše důkladně promícháme.
 - 
                                4
Směs vkládáme do pánve se zbývajícím rozpáleným olejem. Karbanátky upečené dozlatova vybíráme lžící a pokládáme na savý kuchyňský papír. Hotové karbanátky povaříme 5-6 minut v rajčatové omáčce.
 - 
                                5
Uvaříme dostatečné množství vody, dáme vařit těstoviny. Scedíme, promícháme s rajčatovou omáčkou s rybími karbanátky. Hotové těstoviny posypeme nasekanou petrželkou a bazalkou.