Penne s cizrnou a mořskými řasami
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 487 kcal
 - Sacharidy 80 g
 - Tuky 11 g
 - Sodík 517 mg
 - Bílkoviny 17 g
 - Uhlovodany 79 g
 - Cholesterol 0 mg
 - Draslík 244.4 mg
 - Vláknina 9192.3 mg
 - Vitamín A 9192.3 mg
 - Vitamín B6 0.2 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 1.6 mg
 - Vitamín E 0.2 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 1.9 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Cizrnu přes noc namočíme. Vaříme ji v tlakovém hrnci se
 - 
                                2
2 bobkovými listy 50 minut.
 - 
                                3
Řasy hijiki namočíme na 10 minut do vody, natrháme je na kousky a osmahneme na pánvi s 1 stroužkem česneku a troškou olivového oleje. Přidáme cizrnu, sójovou omáčku a povaříme několik minut, aby se chuti spojily.
 - 
                                4
Těstoviny uvaříme „al dente" v mírně osolené vodě a krátce je dovaříme na pánvi s omáčkou.
 - 
                                5
Vegetariánské penne podáváme horké.