Fazole a la guláš
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 334 kcal
 - Sacharidy 38 g
 - Tuky 12 g
 - Sodík 633 mg
 - Bílkoviny 21 g
 - Uhlovodany 37 g
 - Cholesterol 39.3 mg
 - Draslík 1141.4 mg
 - Vláknina 18565.9 mg
 - Vitamín A 18565.9 mg
 - Vitamín B6 0.5 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 66 mg
 - Vitamín E 0.3 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 5.8 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
V litru vody namočíme předem fazole.
 - 
                                2
Poté ve stejné vodě uvaříme s uzeným masem a kmínem.
 - 
                                3
Po půl hodině přidáme nakrájené brambory.
 - 
                                4
Nakrájíme kysané zelí, podlijeme vodou a doměkka dusíme.
 - 
                                5
Přidáme nakrájené maso, fazole, brambory a zalijeme vodou, ve které se vařily.
 - 
                                6
Na oleji osmahneme prolisovaný česnek, přidáme mletou papriku, posypeme moukou, osmahneme a zalijeme vodou.
 - 
                                7
Vlijeme do polévky, osolíme a necháme přejít varem.