Červená řepa na polský způsob
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 335 kcal
 - Sacharidy 43 g
 - Tuky 13 g
 - Sodík 599 mg
 - Bílkoviny 14 g
 - Uhlovodany 43 g
 - Cholesterol 255 mg
 - Draslík 1398.2 mg
 - Vláknina 22891.5 mg
 - Vitamín A 22891.5 mg
 - Vitamín B6 0.4 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 22.6 mg
 - Vitamín E 0.7 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 13.5 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Červenou řepu oloupeme a uvaříme v osolené vodě. Necháme ji okapat, nakrájíme na plátky a naskládáme na nahřátý talíř.
 - 
                                2
Na polovině dávky másla osmažíme strouhanku.
 - 
                                3
Červenou řepu posypeme nasekanými vařenými vejci, nasekanou petrželkou a těsně před podáváním přelijeme pokrm máslem se strouhankou.
 - 
                                4
Podáváme s vařenými bramborami.