Bohatý talíř
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 732 kcal
 - Sacharidy 56 g
 - Tuky 29 g
 - Sodík 636 mg
 - Bílkoviny 42 g
 - Uhlovodany 56 g
 - Cholesterol 134.4 mg
 - Draslík 843.8 mg
 - Vláknina 9570 mg
 - Vitamín A 9570 mg
 - Vitamín B6 0.9 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 73.9 mg
 - Vitamín E 1.7 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 2176.7 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Mouku, víno a podzemnicový olej promícháme, osolíme a opepříme.
 - 
                                2
Přidáme do směsi šalvěj. Ušleháme tuhý sníh z bílků a opatrně přidáme k hmotě.
 - 
                                3
Maso nakrájíme na proužky asi 2 cm široké. Očistíme, opereme a na růžičky rozdělíme brokolici a květák.
 - 
                                4
Zeleninu krátce povaříme v osolené vodě a necháme okapat. Rozehřejeme olej ve fritéze. Maso a zeleninu obalíme těstíčkem a na závěr fritujeme v horkém oleji dozlatova.